Najnovije vesti
 • 25. decembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje

  Juče je u Centru za kulturu organizovana dodela novogodišnjih paketića za decu zaposlenih u Bosisu. Mališani su uživali u predstavi „Nova godina se sprema, a poklona nema“, a nakon predstave usledila je dodela poklona i fotografisanje sa Deda Mrazom.

  19. decembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Nagrade Privredne komore Srbije za 2017. dodeljene su juče, na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije, kompanijama i pojedincima koji su radom, angažovanjem i rezultatima pružili veliki doprinos razvoju srpske privrede. U kategoriji pojedinci koji su se svojim radom istakli u privređivanju nagrađen je i vlasnik i direktor kompanije Bosis, gospodin Bogoljub Pantelić.

  11. decembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Odlukom Komisije za dodelu nagrade Privredne komore Srbije, ovogodišnja Nagrada za doprinos ostvarenim rezultatima u privređivanju i unapređenje menadžmenta u 2017 godini, pripala je vlasniku i direktoru kompanije Bosis, gospodinu Bogoljubu Panteliću. Svečana dodela nagrade zakazana je za ponedeljak 18. decembra u velikoj sali Privredne komore Srbije.

  08. decembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje

  Grupa studenata tim “AE 86” Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, koju čine student iz Valjeva plasirala se na međunarodno takmičenje u oblasti mehatronike Eurobot. Bosis je u okviru svoje strategije društveno odgovornog poslovanja podržao ove mlade talente u realizaciji svog projekta sa kojim će se predstaviti na ovom prestižnom takmičenju.

  07. decembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje

  U Bosisu je juče organizovan besplatan oftamološki pregled za zaposlene. Pregled je obavila oftamološka kuća „PWL Vision“ iz Šapca. Zaposleni su pored besplatne provere vida imali i mogućnost kupovine dioptrijskih i sunčanih naočara na više mesečnih rata. Ovim je Bosis još jednom pokazao da vodi računa o bezbednosti i zdravlju svojih radnika.

  06. decembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje

  Od danas 06. dembra do nedelje 10. decembra u Valjevu se održava četvrta po redu Bitlvania, manifestacija posvećena legendarnoj britanskoj grupi „Bitlsi“. Bosis je i ove kao i prethodne tri godine podržao organizaciju ovog kultnog događaja štampanjem promotivnih plakata i kataloga, čime je još jednom pokazao svoju društvenu odgovornost prema lokalnoj zajednici.

  05. decembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje

  Juče je u Bosisu održan sastanak Saveta zaposlenih. Predstavnici zaposlenih su na dnevnom redu imali nekoliko tema: organizovanje novogodišnje proslave za zaposlene, dodela novogodišnjih paketića za decu zaposlenih, poklon za rođendan zaposlenih u 2018. godini i zamena i održavanje uniforme zaposlenih. Tokom sastanka sve teme su detaljno prodiskutovane, izeneti su predlozi zaposlenih i donete odluke koje su predstavljene rukovodstvu.

  30. novembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Danas je u Bosisu održana orijentacija za jednu novozaposlenu radnicu na radnom mestu higijeničar i jednog novozaposlenog radnikana radnom mestu radnik štancanja u okviru procesa proizvodnje. Novozaposleni su upoznati sa poslovnom filozofijom, uslovima rada i pravilima ponašanja u Bosisu, a prošli su i obavezne obuke iz bezbednosti i zdravlja na radu i protivpožarne zaštite. Novozaposleni sa radom počinju u petak 1. decembra.

[ ↑ ]
Mejling listaMejling lista
Najnovije informacije

na vašoj e-mail adresi!

* obavezna polja
Prijavi se
 
 zatvori