Najnovije vesti
 • 01. novembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje

  Danas je u Bosisu uspešno sprovedena resertifikacija sistema upravljanja po novim verzijama standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i resertifikacija sistema bezbednosti i zdravlja na radu po zahtevima standarda OHSAS 18001 od strane konsultantske kuće SGS iz Beograda. Bosis je sertifikovan prema pomenutim standardima koji se odnose na kvalitet, zaštitu životne sredine i bezbednost i zdravlje na radu, a na svake tri godine se vrši resertifikacija za obnovu sertifikata.

  25. oktobar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Juče je u Bosisu održana orijentacija za dva novozaposlena radnika na radnim mestima radnik u magacinu i manipulativni radnik u proizvodnji. Novozaposleni su pored opšeteg dela orijentacije na kome su se upoznali sa istorijatom i poslovnom filozofijom Bosisa, uslovima rada i pravilima ponašanja imali i obaveznu obuku o bezbednosti i zdravlju na radu i protivpožarnoj zaštiti. Od 01. novembra novozaposleni će početi sa obukom za radna mesta na kojima će raditi.

  20. oktobar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Danas je Bosis posetila grupa studenta treće godine Visoke poslovne škole u pratnji predmetnog profesora dr Snežane Rakić. U okviru predmeta Poslovna logistika za studente smerova marketing i trgovina i poslovna informatika, menadžer Nabavke i logistike Bosisa, gospodin Milun Trifunović održao je predavnanje na kome su se studenti upoznali sa pozicioniranjem logistike u organizacionoj strukturi Bosisa, procesom logistike i organizacionim jedinicama u okviru njega, vrstama troškovima u okviru procesa logistike i održivim lancem snabdevanja.

  06. oktobar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje

  Krajem avgusta Bosis je na zahtev svog klijenta kompanije Henkel popunio upitnik na EcoVadis platformi za rangiranje društveno odgovornih dobavljača. EcoVadis predstavlja međunarodni sistem vrednovanja korporativne društvene odgovornosti, a u ocenjivanju se u obzir uzimaju pravilnici, programi i peformanse u četiri ključne oblasti: zaštitata životne sredine, fer poslovna praksa, radna i ljudska prava i održive nabavke. Nakon vrednovanja upitnika stigli su rezultati, a Bosis se našao među 5% kompanija koje zadovoljavaju visoke zahteve EcoVadis standarda društveno odgovornih dobavljača i dobio EcoVadis CSR Gold priznanje. Visokim rangom u EcoVadis bazi, Bosis je potvrdio da svoje poslovanje zasniva na principima održivosti i da je pouzdan društveno odgovoran dobavljač.

  06. oktobar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  U Bosisu je juče u drugoj smeni održana vežba reagovanja u vanrednim situacijama. Vežba se sprovodi jednom u toku godine sa ciljem provere funkcionisanja sistema u slučaju vanredne situacije kao i provere poznavanja i poštovanja procedure za ponašanje u vandrednim situacijama od strane zaposlenih. Vežba je uspešno izvedena, a zaposleni su postupili po proceduri.

  03. oktobar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Juče i danas u Bosisu održana je obuka za interene proveravače standarda ISO 9001:2015, ISO 14001 i ISO 18001 koju je pohađalo 12 zaposlenih. Obuka je ralizovana u saradnji sa agencijom za konsulting i edukaciju Adult Education Action iz Beograda, a polaznici će znanja stečena tokom obuke primenjivati na redovnim internim proverama.

  19. septembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje

  Od 22.do 30. septembra 2017. godine održaće se 12-ti po redu Abro fest u produkciji gradskog pozorišta „Abrašević“. Bosis je štampanjem plakata tradicionalno podržao organizaciju ovog pozorišnog festivala, čime je još jednom pokazao da društveno odgovorno posluje i podržava projekte iz oblasti kulture i umetnosti u okviru lokalne zajednice.

  15. septembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti

  Povodom obeležavanja 35 godina postojanja Bosis će u okviru umetničkog programa proslave jubileja organizovati izložbu slika pod nazivom “Bosis art kolekcija 1982-2017”. Izložba će obuhvatiti selekciju dela 35 umetnika nacionalne i lokalne likovne scene. Svečano otvaranje izložbe je u petak 22. septembra 2017. godine u 19h u galeriji Narodnog muzeja u Valjevu, Čika Ljubina 8. Postavku „Bosis art kolekcija 1982-2017“ možete pogledati od 22.09. do 10.10.2017. od 09 do 21 čas. www.bosis.rs/art/

  12. septembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Juče je u Bosisu održana orijentacija za četiri novozaposlena radnika u proizvodnji i to za dva radnika štancanja i dva pomoćnika majstora ofset štampe . Novozaposleni su tokom orijentacije upoznati sa osnovnim informacijama o Bosisu, pravilima ponašanja i uslovima rada, a prošli su i obaveznu PPZ i BZR obuku. Od petka 15. septembra zaposleni počinju sa obukom sa mentorima za radna mesta na kojima će raditi.

  04. septembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  U Bosisu je otvoren konkurs za radno mesto Radnik u magacinu gotovih proizvoda. Konkurs je otvoren do 10.09.2017, a više o detaljima konkursa i načinu prijave možete saznati na Otvoreni konkursi

  18. avgust, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Danas je Bosisu održano testiranje kandidata za radna mesta pomoćnik majstora ofset štampe i radnik štancanja. Testirani su kandidati koji se nalaze u Bosisovoj bazi kandidata. Svi kandidati će o rezultatima testa biti obavešteni do kraja sledeće nedelje.

  U Bosisu je danas u saradnji sa specijalističkom oftamološkom kućom „Vision“ i optikom „PWL Vision“ iz Šapca organizovan oftamološki pregled za zaposlene. Interesovanje zaposlenih za pregled vida je bilo veliko, a Bosis je još jednom pokazao da brine o zdravlju i bezbednosti svojih radnika.

  Oslikavanje pobedničkog rešenja, murala “Budućnost je u tvojim rukama“ beogradskog umetnika Andraja Žikića – Atreza, završeno je u sredu 24.maja. Svečano otkrivanje murala na Trgu Desanke Maksimović zakazano je za 02.jun u 17h u okviru dela centralne proslave jubileja 35 godina postojanja kompanije Bosis. Više fotografija murala možete pogledati na linku www.bosis.rs/mural

  23. maj, 2017. kategorija Kompanijske novosti

  Proteklog vikenda započeti su radovi na uređenju dvorišta u krugu Bosisa. U narednih sedam dana planirano je da se proširi površina namenjene za parkiranje vozila, urede travnjaci i urade nove betonske prilazne staze do upravne zgrade. Očekuje se da će radovi biti završeni do subote 27.maja 2017.

  Pobednik konkursa za mural, koji smo organizovali povodom obeležavanja 35 godina postojanja Bosis-a, je idejno rešenje pod nazivom „Budućnost je u tvojim rukama“ , mladog umetnika Andreja Žikića Arteza iz Beograda. Izvođenje murala, koji kompanija Bosis poklanja gradu, realizuje se u periodu od 18.05.2017. do 25.05.2017, a svečano otkrivanje zakazano je za 02.06.2017. u 17h na centralnom događaju proslave 35 godina postojanja kompanije Bosis.
  Više informacija o pobedniku i idejnom rešenju murala možete videti na www.bosis.rs/mural

  Ovogodišnji 33. po redu Valjevo jazz fest održaće se od 25.05. do 27.05.2017. godine. U okviru svoje CSR strategije Bosis je podržao organizaciju ovog festivala. Bosis je još jednom pokazao da u okviru svog društveno odgovornog poslovanja podržava projekte iz oblasti kulture.

  U okviru svoje strategije društveno odgovornog poslovanja Kompanija Bosis se priključila i podržala akcijiu fondacije Helios u opremanju Odeljenja pedijatrije Opšte bolnice Valjevo. Helios je lokalna fondacija osnovana isključivo radi prikupljanja sredstava za pomoć u prevenciji i lečenju dece. Cilj ove akcije je poboljšanje uslova boravka dece na odelenju i nabavka osnovnih sredstava za rad zaposlenih. Ovim gestom Bosis je još jednom pokazao da društveno odgovorno posluje u okviru lokalne zajednice.

  16. maj, 2017. kategorija Kompanijske novosti

  Pre mesec dana u Bosisu je počela rekonstrukcija dela upravne zgrade. Radovi se odvijaju po planu, krov je podignut i pregrađen panelima čime je dobijen dodatni prostor za izgranju novih kancelarija za potrebe zaposlenih u menadžmentu i administraciji Bosisa. Grubi građevinski radovi se privode kraju i nakon toga započeće se sa uređenjem enterijera novih prostorija. Planirano je da se do kraja meseca zaposleni usele u nove i komforne kancelarije modela open space.

  12. maj, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Predstavnici Bosisa prisustvovali su danas na seminaru „Intelligent Packaging“. Organizator seminara je Privredna komora Srbije u saradnji sa Tehnološko-metalurškim fakultetom iz Beograda, a cilj seminara je da se domaćim privrednicima približe najsavremenija tehnička dostignuća i mogućnosti na polju proizvodnje ambalaže, sa akcentom na pakovanja hrane.

  Društvo istraživača „Vladimir Mandić Manda“ organizovalo je volontersku akciju „Uređenje Mejine česme“, izletišta na reci Gradac u periodu od 24.04. do 28.04.2017. Tokom pet dana volonterske akcije, planirano je da se poploča prilaz česmi, uredi zelenilo oko česme, uklone grafiti koji su ispisani na česmi i obezbedi potreban mobilijar na izletištu. Cilj ove volonterske akcije pored vizuelnog uređenja je i podsticanje inicijative i aktivranje mladih za unapređenje lokalne zajednice. Svečano otvaranje uređenog prostora zakazano je za nedelju 30.04.2017. u 12h. Kompannija Bosis je ovu akciju pomogla kao deo svoje strategije društveno odgovornog poslovanja.

  28. april, 2017. kategorija Kompanijske novosti

  Konkurs za idejno rešenje i izvođenje murala na temu „Valjevo u budućnosti“ koji je objavila kompanija Bosis je završen. Svi učesnici konkursa biće obavešteni putem mejla o rezultatima. Zahvaljujemo se svim kandidatima koji su učestvovali na konkursu.

  18. april, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  U okviru predmeta Preduzetništvo, 20 sudenata VIPOS-a sa predmetnim profesorom dr Snežanom Rakić danas su bili u stručnoj poseti kompaniji Bosis. Studenti su obišli proizvodni pogon i se upoznali sa osnovnim proizvodnim procesima u Kompaniji. Nakon obilaska proizvodnog pogona, studentima se obratio direktor i vlasnik Bosisa, gospodin Bogoljub Pantelić, a zatim i odgovarao na pitanja studenta iz oblasti preduzetništva.

  13. april, 2017. kategorija Kompanijske novosti

  Tokom Uskršnjih praznika neradni dani za zaposlene u Bosisu su 14., 15., 16. i 17. april, a prvi radni dan nakon praznika je utorak 18. april. Želimo Vam srećne predstojeće Uskršnje praznike.

  11. april, 2017. kategorija Kompanijske novosti

  Juče je u Bosisu počela rekonstrukcija dela upravne zgrade. U narednih mesec dana planirano je da se podigne krov i dobije komforniji prostor za kancelarijske prostorije menadžmenta i administracije. Novi prostor biće uređen po savremenom konceptu organizacije poslovnog prostora tzv. “open space” koncept kancelarija. Planirano je da se menadžment i administracija Bosisa u nov radni prostor usele krajem maju.

  Kompanija Bosis je izradom i štampanjem fascikli i kutija, podržala akciju za povećanje posećenosti i atraktivnosti BID zone Valjevo. Ovo je još jedna u nizu društveno odgovornih aktivnosti Bosisa.

  28. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Juče je u Bosisu održana Orijentacija za novozaposlene na radnim mestima u proizvodnji i na radnom mestu pomoćnika magacionera magacina logistike. Praksa Bosisa je da svi novozaposleni pre početka rada obavezno u okviru opšteg dela orijentacije prođu i obuke za bezbednost i zdravlje na radu i obuku za protivpožarnu zaštu. Obuka za novozaposlene počinje danas.

  27. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Prethodna subota bila je radna za jednu grupu zaposlenih Bosisa koji su imali obuku iz oblasti nabavke i logistike. Obuku je držao predstavnik konsultantske kuće Mercuri International Srbija, a naši zaposleni su naučili kako da optimizuju nabavku i logistiku, bolje razumeju interese dobavljača i povećaju efikasnost u praćenju parametara lanca nabavke.

  Protekle nedelje u Bosisu je sprovedena provera od strane konsultantske kuće SGS iz Beograda koja se odnosila na SMETA/SEDEX. Smeta je specifikacija za proveru kompanija u oblasti društveno odgovornog poslovanja, a Bosis je ovu proveru uspešno prošao i 2013. godine.

  U sredu, 15.marta Bosis je otvorio konkurs za izradu autorskog idejnog rešenja i izvođenje odabranog predloga murala. Povodom obeležavanja 35 godina postojanja, Bosis je odlučio da gradu Valjevu pokloni mural u centralnoj gradskoj zoni, što je sedamdesetih godina prošlog veka bila praksa uspešnih firmi i zbog toga je Valjevo bilo poznato kao grad murala. Tema murala je “Valjevo u budućnosti”, a svi ostali detalji i uslovi konkursa nalaze se na sajtu Bosisa na linku www.bosis.rs/mural

  15. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  U Bosisu su prethodna dva dana održani intervjui za kandidate koji su bili uspešni na testiranju za radna mesta u proizvodnji. Svi kandidati će o rezultatima intervjua biti obavešteni za dve nedelje.

  14. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti

  Danas je u poseti Bosisu bio dr Dragan Povrenović, profesor Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu, sa Katedre za inženjerstvo zaštite životne sredine. Profesor se bavi i problematikom tehnologije vode i otpadnih voda, kao i bioprocesnim inženjerstvom. U našoj kompaniji, prof. Povrenović je danas bio u ulozi stručnog konsultanta za pitanja unapređenja zaštite životne sredine.

  13. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  U petak je u Bosisu organizovano osposobljavanje zaposlenih za pružanje prve pomoći koje je sproveo Dom zdravlja ’’Hemikal’’. Zaposleni Bosisa imali su priliku da se teorijski i praktično upoznaju sa načinom pružanja prve pomoći, a Bosis je još jednom pokazao da nam je bezbednost i zdravlje zaposlenih na prvom mestu.

  06. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  U Bosisu je danas održano testiranje kandidata za radno mesto pomoćnik magacionera. Kandidati će o rezultatima testiranja biti obavešteni za dve nedelje.
  24. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Sinoć je u hotelu Hajat u Beogradu održan izbor za EY Preduzetnika godine koje međunarodna revizorsko - konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) dodeljuje jubilarni peti put. Vlasnik i direktor kompanije Bosis, gospodin Bogoljub Pantelić se našao među 6 najbolje plasiranih preduzetnika u Srbiji. Ovogodišnji pobednik je gospodin Radojko Janić, vlasnik kompanije Radijator - Inženjering iz Kraljeva.
  24. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  Danas je u Bosisu održana orijentacija za četvoro novozaposlenih radnika u radnoj grupi lepljenje i oplemenjivanje. Tri novozaposlene radnice radiće na radnom mestu radnika pakovanja i kontrole, a jedan novozaposleni radiće na radnom mestu radnika lepljenja i oplemenjivanja. Novozaposleni su tokom orijentacije upoznati sa osnovnim informacijama i pravilima ponašanja u Kompaniji, a prošli su i obuke o bezbednosti i zdravlju na radu i protivpožarnoj zaštiti. Sledeće sedmice zaposleni počinju sa obukom za radna mesta na kojima će raditi.
  22. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Danas je u Bosisu u saradanji sa očnom kućom „Sani Optik“ iz Beograda za zaposlene organizovan pregled vida i sluha. Zaposleni su se odazvali pozivu za pregled, a Bosis je ovim gestom još jednom pokazao da brine o zdravlju i bezbednosti svojih radnika.
  20. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  Prošlog ponedeljka u Bosisu je održan intervju za kandidatkinje koje su bile uspešne na testiranju za radno mesto Radnik pakovanja i kontrole. Kandidatkinje koje su dobile posao počeće sa radom u sredu 01.03.2107.
  10. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje
  Sutra će se u Muselimovom konaku obeležiti dan sećanja na seču knezova povodom kojeg će u podrumu Muslemovog konaka biti odigrana monodrama ,,Junačni vojvoda Janko Katić’’ . Monodrama će biti odigrana uz pokroviteljsku pomoć Bosisa povodom obeležavanja 35 godina poslovanja.
  9. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  U utorak je u Bosisu zaposlenima iz menadžmenta i administracije održan trening za uvođenje novog standarda za proizvodnju. Trening je držala saradnica iz konsultantske kuće, a zaposleni su upoznati sa zahtevima standarda i izmenama u procesima koje je neophodno izvršiti kako bi se Bosis sertifikovao prema zahtevima ovog standarda.
  8. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  U subotu je u proizvodnji održan trening za unapređenje veština zaposlenih u radnoj grupi Štampa. Treningu su prisustvovali svi majstori i pomoćnici štampe, a novom veštinom zaposlenih značajno će se povećati efikasnost rada ove radne grupe.
  7. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Juče je Bosis posetila ekipa koja je snimala korporativni video o našoj kompaniji koji će biti prikazan na gala večeri povodom dodele EY (Ernst and Young) nagrade Preduzetnik godine. U videu je govorio i vlasnik i direktor Bosisa, gospodin Bogoljub Pantelić koji je jedan od kandidata za ovu nagradu.
  6. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Portal ,,Net magazin’’ objavio je intervju sa vlasnikom i direktorom Bosisa, gospodinom Bogoljubom Pantelićem u delu gde predstavljaju uspešne kompanije. Celokupan intervju možete pročitati na http://www.netmagazin.rs/index.php/marketing/bosis.
  01. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Danas je u Bosisu održano redovno godišnje preispitivanje od strane rukovodstva za 2016.godinu. Tokom preispitivanja analizirani su rezultati i ciljevi koje je kompanija ostvarila u protekloj godini a predložena su i unapređenja na osnovu urađene analize. Zaključak je da je godina uspešno završena i da su ostvareni značajni poslovni uspesi.

[ ↑ ]
Mejling listaMejling lista
Najnovije informacije

na vašoj e-mail adresi!

* obavezna polja
Prijavi se
 
 zatvori