Najnovije vesti
 • 18. april, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  U okviru predmeta Preduzetništvo, 20 sudenata VIPOS-a sa predmetnim profesorom dr Snežanom Rakić danas su bili u stručnoj poseti kompaniji Bosis. Studenti su obišli proizvodni pogon i se upoznali sa osnovnim proizvodnim procesima u Kompaniji. Nakon obilaska proizvodnog pogona, studentima se obratio direktor i vlasnik Bosisa, gospodin Bogoljub Pantelić, a zatim i odgovarao na pitanja studenta iz oblasti preduzetništva.

  13. april, 2017. kategorija Kompanijske novosti

  Tokom Uskršnjih praznika neradni dani za zaposlene u Bosisu su 14., 15., 16. i 17. april, a prvi radni dan nakon praznika je utorak 18. april. Želimo Vam srećne predstojeće Uskršnje praznike.

  11. april, 2017. kategorija Kompanijske novosti

  Juče je u Bosisu počela rekonstrukcija dela upravne zgrade. U narednih mesec dana planirano je da se podigne krov i dobije komforniji prostor za kancelarijske prostorije menadžmenta i administracije. Novi prostor biće uređen po savremenom konceptu organizacije poslovnog prostora tzv. “open space” koncept kancelarija. Planirano je da se menadžment i administracija Bosisa u nov radni prostor usele krajem maju.

  Kompanija Bosis je izradom i štampanjem fascikli i kutija, podržala akciju za povećanje posećenosti i atraktivnosti BID zone Valjevo. Ovo je još jedna u nizu društveno odgovornih aktivnosti Bosisa.

  28. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Juče je u Bosisu održana Orijentacija za novozaposlene na radnim mestima u proizvodnji i na radnom mestu pomoćnika magacionera magacina logistike. Praksa Bosisa je da svi novozaposleni pre početka rada obavezno u okviru opšteg dela orijentacije prođu i obuke za bezbednost i zdravlje na radu i obuku za protivpožarnu zaštu. Obuka za novozaposlene počinje danas.

  27. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Prethodna subota bila je radna za jednu grupu zaposlenih Bosisa koji su imali obuku iz oblasti nabavke i logistike. Obuku je držao predstavnik konsultantske kuće Mercuri International Srbija, a naši zaposleni su naučili kako da optimizuju nabavku i logistiku, bolje razumeju interese dobavljača i povećaju efikasnost u praćenju parametara lanca nabavke.

  Protekle nedelje u Bosisu je sprovedena provera od strane konsultantske kuće SGS iz Beograda koja se odnosila na SMETA/SEDEX. Smeta je specifikacija za proveru kompanija u oblasti društveno odgovornog poslovanja, a Bosis je ovu proveru uspešno prošao i 2013. godine.

  U sredu, 15.marta Bosis je otvorio konkurs za izradu autorskog idejnog rešenja i izvođenje odabranog predloga murala. Povodom obeležavanja 35 godina postojanja, Bosis je odlučio da gradu Valjevu pokloni mural u centralnoj gradskoj zoni, što je sedamdesetih godina prošlog veka bila praksa uspešnih firmi i zbog toga je Valjevo bilo poznato kao grad murala. Tema murala je “Valjevo u budućnosti”, a svi ostali detalji i uslovi konkursa nalaze se na sajtu Bosisa na linku www.bosis.rs/mural

  15. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  U Bosisu su prethodna dva dana održani intervjui za kandidate koji su bili uspešni na testiranju za radna mesta u proizvodnji. Svi kandidati će o rezultatima intervjua biti obavešteni za dve nedelje.

  14. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti

  Danas je u poseti Bosisu bio dr Dragan Povrenović, profesor Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu, sa Katedre za inženjerstvo zaštite životne sredine. Profesor se bavi i problematikom tehnologije vode i otpadnih voda, kao i bioprocesnim inženjerstvom. U našoj kompaniji, prof. Povrenović je danas bio u ulozi stručnog konsultanta za pitanja unapređenja zaštite životne sredine.

  13. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  U petak je u Bosisu organizovano osposobljavanje zaposlenih za pružanje prve pomoći koje je sproveo Dom zdravlja ’’Hemikal’’. Zaposleni Bosisa imali su priliku da se teorijski i praktično upoznaju sa načinom pružanja prve pomoći, a Bosis je još jednom pokazao da nam je bezbednost i zdravlje zaposlenih na prvom mestu.

  06. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  U Bosisu je danas održano testiranje kandidata za radno mesto pomoćnik magacionera. Kandidati će o rezultatima testiranja biti obavešteni za dve nedelje.
  24. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Sinoć je u hotelu Hajat u Beogradu održan izbor za EY Preduzetnika godine koje međunarodna revizorsko - konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) dodeljuje jubilarni peti put. Vlasnik i direktor kompanije Bosis, gospodin Bogoljub Pantelić se našao među 6 najbolje plasiranih preduzetnika u Srbiji. Ovogodišnji pobednik je gospodin Radojko Janić, vlasnik kompanije Radijator - Inženjering iz Kraljeva.
  24. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  Danas je u Bosisu održana orijentacija za četvoro novozaposlenih radnika u radnoj grupi lepljenje i oplemenjivanje. Tri novozaposlene radnice radiće na radnom mestu radnika pakovanja i kontrole, a jedan novozaposleni radiće na radnom mestu radnika lepljenja i oplemenjivanja. Novozaposleni su tokom orijentacije upoznati sa osnovnim informacijama i pravilima ponašanja u Kompaniji, a prošli su i obuke o bezbednosti i zdravlju na radu i protivpožarnoj zaštiti. Sledeće sedmice zaposleni počinju sa obukom za radna mesta na kojima će raditi.
  22. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Danas je u Bosisu u saradanji sa očnom kućom „Sani Optik“ iz Beograda za zaposlene organizovan pregled vida i sluha. Zaposleni su se odazvali pozivu za pregled, a Bosis je ovim gestom još jednom pokazao da brine o zdravlju i bezbednosti svojih radnika.
  20. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  Prošlog ponedeljka u Bosisu je održan intervju za kandidatkinje koje su bile uspešne na testiranju za radno mesto Radnik pakovanja i kontrole. Kandidatkinje koje su dobile posao počeće sa radom u sredu 01.03.2107.
  10. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje
  Sutra će se u Muselimovom konaku obeležiti dan sećanja na seču knezova povodom kojeg će u podrumu Muslemovog konaka biti odigrana monodrama ,,Junačni vojvoda Janko Katić’’ . Monodrama će biti odigrana uz pokroviteljsku pomoć Bosisa povodom obeležavanja 35 godina poslovanja.
  9. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  U utorak je u Bosisu zaposlenima iz menadžmenta i administracije održan trening za uvođenje novog standarda za proizvodnju. Trening je držala saradnica iz konsultantske kuće, a zaposleni su upoznati sa zahtevima standarda i izmenama u procesima koje je neophodno izvršiti kako bi se Bosis sertifikovao prema zahtevima ovog standarda.
  8. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  U subotu je u proizvodnji održan trening za unapređenje veština zaposlenih u radnoj grupi Štampa. Treningu su prisustvovali svi majstori i pomoćnici štampe, a novom veštinom zaposlenih značajno će se povećati efikasnost rada ove radne grupe.
  7. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Juče je Bosis posetila ekipa koja je snimala korporativni video o našoj kompaniji koji će biti prikazan na gala večeri povodom dodele EY (Ernst and Young) nagrade Preduzetnik godine. U videu je govorio i vlasnik i direktor Bosisa, gospodin Bogoljub Pantelić koji je jedan od kandidata za ovu nagradu.
  6. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Portal ,,Net magazin’’ objavio je intervju sa vlasnikom i direktorom Bosisa, gospodinom Bogoljubom Pantelićem u delu gde predstavljaju uspešne kompanije. Celokupan intervju možete pročitati na http://www.netmagazin.rs/index.php/marketing/bosis.
  01. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Danas je u Bosisu održano redovno godišnje preispitivanje od strane rukovodstva za 2016.godinu. Tokom preispitivanja analizirani su rezultati i ciljevi koje je kompanija ostvarila u protekloj godini a predložena su i unapređenja na osnovu urađene analize. Zaključak je da je godina uspešno završena i da su ostvareni značajni poslovni uspesi.

[ ↑ ]
Mejling listaMejling lista
Najnovije informacije

na vašoj e-mail adresi!

* obavezna polja
Prijavi se
 
 zatvori