Najnovije vesti
 • Povodom obeležavanja Dana grada Valjeva, u internacionalnom umetničkom studiju “Radovan Trnavac Mića”, večeras u 19 časova biće otvorena izložba likovnih radova učenika valjevskih osnovnih škola. Izložbu čini selekcija 43 likovna rada, slobodnog izbora teme i tehnike, čiji su autori osnovci uzrasta od petog do osmog razreda svih sedam valjevskih osnovnih škola. Bosis je organizaciju ove izložbe podržao, obezbeđivanjem nagrada za pobednike izložbe, koje će odabrati žiri sastavljen od profesora likovne kulture. Ovim gestom Bosis je još jednom pokazao da podržava umetnost i dečje stvaralaštvo.

  Zbog obilnih snežnih padavina i niskih temperatura prethodnih dana, štab za reagovanje u vanrednim situacijama Bosisa, danas je organizovao akciju čišćenja snega i skidanja ledenica sa krovova upravne zgrade i proizvodnih hala. Ovom akcijom štaba, Bosis je još jednom pokazao da brine o bezbednosti i zdravlju na radu zaposlenih.

  1. Mart, 2018. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Bosisova menadžerka ljudskih resursa, Marija Pantelić danas je učestvovala na konferenciji Lead art 2018, čiji je organizator Hart development centar iz Beograda. Tema konferencije je građenje veština i kulture rukovođenja, a cilj je da se učesnici upoznaju sa svim izazovima sa kojima se mogu susresti na polju rukovođenja.

  23. Februar, 2018. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Danas je u Bosisu održana orijentacija za novozaposlenog na radnom mestu radnik štancanja u okviru procesa Proizvodnja, koji će sa obukom za radno mesto početi u ponedeljak 26. februara. Procedura kompanije je da se svi novozaposleni pre početka rada upoznaju sa organizacionom kulturom i pravilima ponašanja u kompaniji, kao i da prođu obuke o bezbednosti i zdravlju na radu i protivpožarnoj zaštiti.

  21. Februar, 2018. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje

  U ponedeljak 19. februara u 19 časova u Galeriji Kulturnog centra Mionica svečano je otvorena izložba slika Bosis art kolekcija 1982-2018. Izložbu čini selekcija 26 dela umetnika lokalne i nacionalne likovne scene, koja predstavljaju deo bogate kolekcije umetnina Bogoljuba Pantelića, vlasnika i direktora kompanije Bosis. Organizator izložbe upriličene povodom sećanja na Milinka Pantelića osnivača mioničkog konfekcijskog preduzeća "Mladost" je Skupština opštine Mionica u saradnji sa Kulturnim centrom Mionica i kompanijom Bosis. Za posetioce izložba je dostupna do 20. marta 2018. godine od 08 do 19 časova.

  12. Februar, 2018. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Prošlog petka, menadžerka Ljudskih resursa Marija Pantelić i asistentkinja Ljudskih resursa Aleksandra Lazarević, prisustvovale su obuci na temu “Alat 360° evaluacija kao podrška razvoju zaposlenih”. Obuku je organizovala PwC Akademija iz Beograda, a izvođač obuke je bio gospodin Miro Smolović, Lider PwC Akademije.

  9. Februar, 2018. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Juče je u Privrednoj komori Srbije održana tribina na temu “Mapiranje cirkulare ekonomije u Srbiji” čiji je organizator bila evropska organizacija privatne industrije otpada FEAD. Učesnicima je prezentovano trenutno stanje, kratkoročni ciljevi i mogućnosti (prednosti i nedostatke) za primenu koncepta cirkularne ekonomije u Republici Srbiji. U cilju edukacije skupu je prisustvovao i Bosisov menadžer integrisanog menadžment sistema Boris Milovanović.

  Deveti po redu simpozijum u organizaciji Pneumoftiziološke službe Opšte bolnice Valjevo, održaće se 13. i 14. aprila na Divčibarama, a na ovom naučnom i stručnom skupu učestvovaće veći broj uglednih predavača iz zemlje i inostranstva. Bosis je u okviru svojih CSR aktivnosti štampanjem promotivnih plakata podržao organizaciju ovog naučno-stručnog skupa.

  31. Januar, 2018. kategorija Kompanijske novosti

  Danas je u Bosisu održano 27 redovno godišnje preispitivanje od strane rukovodstva za 2017. godinu. Na preispitivanju su prezentovani i analizirani rezultati i ciljevi koje je kompanija ostvarila u prethodnoj godini. Preispitivanjem je zaključeno da je 2017. godina bila uspešna i da su ostvareni značajni poslovni rezultati.

  29. Januar, 2018. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Na poziv poslovnog partnera iz Bugarske vlasnika firme za prodaju mašina i opreme namenjene grafičkoj industriji Intergraphik Service gospodina Todora Rangelova prošle sedmice 24. i 25. februara vlasnik i direktor Bosisa gospodin Bogoljub Pantelić i menadžerka finansija gospođa Ruža Pantelić, bili su učesnici Open House-a u Valensiji. Open House je događaj na kome se prezentuju najnovija dostignuća i oprema u oblasti štamparske delatnosti, a ovogodišnji organizator i domaćin je bila španska štamparija Litoturia iz Valensije. Učesnici su pored pored prezentacija i panel diskusija na temu korišćenja UV i LED tehnologija u grafičkoj industriji imali i stručnu postetu štampariji Litoturia.

  24. Januar, 2018. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  U ponedeljak 22. i utorak 23. januara u Bosisu je održana orijentacija za tri novozaposlena radnika na radnom mestu asistent nabavke i logistike i jednog novozaposlenog radnika na radnom mestu operater CTP-a. Na orijentaciji novozaposleni su se upoznali sa istorijatom kompanije, procedurama, pravilima i etičkim Kodeksom ponašanja zaposlenih. Pored opšteg dela orijentacije, novozaposleni su prošli i obavezne obuke za bezbednosti i zdravlje na radu i protivpožarnu zaštitu.

  25. decembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje

  Juče je u Centru za kulturu organizovana dodela novogodišnjih paketića za decu zaposlenih u Bosisu. Mališani su uživali u predstavi „Nova godina se sprema, a poklona nema“, a nakon predstave usledila je dodela poklona i fotografisanje sa Deda Mrazom.

  19. decembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Nagrade Privredne komore Srbije za 2017. dodeljene su juče, na svečanoj sednici Skupštine Privredne komore Srbije, kompanijama i pojedincima koji su radom, angažovanjem i rezultatima pružili veliki doprinos razvoju srpske privrede. U kategoriji pojedinci koji su se svojim radom istakli u privređivanju nagrađen je i vlasnik i direktor kompanije Bosis, gospodin Bogoljub Pantelić.

  11. decembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Odlukom Komisije za dodelu nagrade Privredne komore Srbije, ovogodišnja Nagrada za doprinos ostvarenim rezultatima u privređivanju i unapređenje menadžmenta u 2017 godini, pripala je vlasniku i direktoru kompanije Bosis, gospodinu Bogoljubu Panteliću. Svečana dodela nagrade zakazana je za ponedeljak 18. decembra u velikoj sali Privredne komore Srbije.

  08. decembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje

  Grupa studenata tim “AE 86” Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, koju čine student iz Valjeva plasirala se na međunarodno takmičenje u oblasti mehatronike Eurobot. Bosis je u okviru svoje strategije društveno odgovornog poslovanja podržao ove mlade talente u realizaciji svog projekta sa kojim će se predstaviti na ovom prestižnom takmičenju.

  07. decembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje

  U Bosisu je juče organizovan besplatan oftamološki pregled za zaposlene. Pregled je obavila oftamološka kuća „PWL Vision“ iz Šapca. Zaposleni su pored besplatne provere vida imali i mogućnost kupovine dioptrijskih i sunčanih naočara na više mesečnih rata. Ovim je Bosis još jednom pokazao da vodi računa o bezbednosti i zdravlju svojih radnika.

  06. decembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje

  Od danas 06. dembra do nedelje 10. decembra u Valjevu se održava četvrta po redu Bitlvania, manifestacija posvećena legendarnoj britanskoj grupi „Bitlsi“. Bosis je i ove kao i prethodne tri godine podržao organizaciju ovog kultnog događaja štampanjem promotivnih plakata i kataloga, čime je još jednom pokazao svoju društvenu odgovornost prema lokalnoj zajednici.

  05. decembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje

  Juče je u Bosisu održan sastanak Saveta zaposlenih. Predstavnici zaposlenih su na dnevnom redu imali nekoliko tema: organizovanje novogodišnje proslave za zaposlene, dodela novogodišnjih paketića za decu zaposlenih, poklon za rođendan zaposlenih u 2018. godini i zamena i održavanje uniforme zaposlenih. Tokom sastanka sve teme su detaljno prodiskutovane, izeneti su predlozi zaposlenih i donete odluke koje su predstavljene rukovodstvu.

  30. novembar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  Danas je u Bosisu održana orijentacija za jednu novozaposlenu radnicu na radnom mestu higijeničar i jednog novozaposlenog radnikana radnom mestu radnik štancanja u okviru procesa proizvodnje. Novozaposleni su upoznati sa poslovnom filozofijom, uslovima rada i pravilima ponašanja u Bosisu, a prošli su i obavezne obuke iz bezbednosti i zdravlja na radu i protivpožarne zaštite. Novozaposleni sa radom počinju u petak 1. decembra.

[ ↑ ]
Mejling listaMejling lista
Najnovije informacije

na vašoj e-mail adresi!

* obavezna polja
Prijavi se
 
 zatvori