Najnovije vesti
 • Protekle nedelje u Bosisu je sprovedena provera od strane konsultantske kuće SGS iz Beograda koja se odnosila na SMETA/SEDEX. Smeta je specifikacija za proveru kompanija u oblasti društveno odgovornog poslovanja, a Bosis je ovu proveru uspešno prošao i 2013. godine.

  U sredu, 15.marta Bosis je otvorio konkurs za izradu autorskog idejnog rešenja i izvođenje odabranog predloga murala. Povodom obeležavanja 35 godina postojanja, Bosis je odlučio da gradu Valjevu pokloni mural u centralnoj gradskoj zoni, što je sedamdesetih godina prošlog veka bila praksa uspešnih firmi i zbog toga je Valjevo bilo poznato kao grad murala. Tema murala je “Valjevo u budućnosti”, a svi ostali detalji i uslovi konkursa nalaze se na sajtu Bosisa na linku www.bosis.rs/mural

  15. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  U Bosisu su prethodna dva dana održani intervjui za kandidate koji su bili uspešni na testiranju za radna mesta u proizvodnji. Svi kandidati će o rezultatima intervjua biti obavešteni za dve nedelje.

  14. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti

  Danas je u poseti Bosisu bio dr Dragan Povrenović, profesor Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu, sa Katedre za inženjerstvo zaštite životne sredine. Profesor se bavi i problematikom tehnologije vode i otpadnih voda, kao i bioprocesnim inženjerstvom. U našoj kompaniji, prof. Povrenović je danas bio u ulozi stručnog konsultanta za pitanja unapređenja zaštite životne sredine.

  13. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera

  U petak je u Bosisu organizovano osposobljavanje zaposlenih za pružanje prve pomoći koje je sproveo Dom zdravlja ’’Hemikal’’. Zaposleni Bosisa imali su priliku da se teorijski i praktično upoznaju sa načinom pružanja prve pomoći, a Bosis je još jednom pokazao da nam je bezbednost i zdravlje zaposlenih na prvom mestu.

  06. mart, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  U Bosisu je danas održano testiranje kandidata za radno mesto pomoćnik magacionera. Kandidati će o rezultatima testiranja biti obavešteni za dve nedelje.
  24. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Sinoć je u hotelu Hajat u Beogradu održan izbor za EY Preduzetnika godine koje međunarodna revizorsko - konsultantska kompanija EY (Ernst&Young) dodeljuje jubilarni peti put. Vlasnik i direktor kompanije Bosis, gospodin Bogoljub Pantelić se našao među 6 najbolje plasiranih preduzetnika u Srbiji. Ovogodišnji pobednik je gospodin Radojko Janić, vlasnik kompanije Radijator - Inženjering iz Kraljeva.
  24. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  Danas je u Bosisu održana orijentacija za četvoro novozaposlenih radnika u radnoj grupi lepljenje i oplemenjivanje. Tri novozaposlene radnice radiće na radnom mestu radnika pakovanja i kontrole, a jedan novozaposleni radiće na radnom mestu radnika lepljenja i oplemenjivanja. Novozaposleni su tokom orijentacije upoznati sa osnovnim informacijama i pravilima ponašanja u Kompaniji, a prošli su i obuke o bezbednosti i zdravlju na radu i protivpožarnoj zaštiti. Sledeće sedmice zaposleni počinju sa obukom za radna mesta na kojima će raditi.
  22. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Danas je u Bosisu u saradanji sa očnom kućom „Sani Optik“ iz Beograda za zaposlene organizovan pregled vida i sluha. Zaposleni su se odazvali pozivu za pregled, a Bosis je ovim gestom još jednom pokazao da brine o zdravlju i bezbednosti svojih radnika.
  20. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  Prošlog ponedeljka u Bosisu je održan intervju za kandidatkinje koje su bile uspešne na testiranju za radno mesto Radnik pakovanja i kontrole. Kandidatkinje koje su dobile posao počeće sa radom u sredu 01.03.2107.
  10. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Društveno-odgovorno poslovanje
  Sutra će se u Muselimovom konaku obeležiti dan sećanja na seču knezova povodom kojeg će u podrumu Muslemovog konaka biti odigrana monodrama ,,Junačni vojvoda Janko Katić’’ . Monodrama će biti odigrana uz pokroviteljsku pomoć Bosisa povodom obeležavanja 35 godina poslovanja.
  9. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  U utorak je u Bosisu zaposlenima iz menadžmenta i administracije održan trening za uvođenje novog standarda za proizvodnju. Trening je držala saradnica iz konsultantske kuće, a zaposleni su upoznati sa zahtevima standarda i izmenama u procesima koje je neophodno izvršiti kako bi se Bosis sertifikovao prema zahtevima ovog standarda.
  8. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  U subotu je u proizvodnji održan trening za unapređenje veština zaposlenih u radnoj grupi Štampa. Treningu su prisustvovali svi majstori i pomoćnici štampe, a novom veštinom zaposlenih značajno će se povećati efikasnost rada ove radne grupe.
  7. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Juče je Bosis posetila ekipa koja je snimala korporativni video o našoj kompaniji koji će biti prikazan na gala večeri povodom dodele EY (Ernst and Young) nagrade Preduzetnik godine. U videu je govorio i vlasnik i direktor Bosisa, gospodin Bogoljub Pantelić koji je jedan od kandidata za ovu nagradu.
  6. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Portal ,,Net magazin’’ objavio je intervju sa vlasnikom i direktorom Bosisa, gospodinom Bogoljubom Pantelićem u delu gde predstavljaju uspešne kompanije. Celokupan intervju možete pročitati na http://www.netmagazin.rs/index.php/marketing/bosis.
  01. februar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Danas je u Bosisu održano redovno godišnje preispitivanje od strane rukovodstva za 2016.godinu. Tokom preispitivanja analizirani su rezultati i ciljevi koje je kompanija ostvarila u protekloj godini a predložena su i unapređenja na osnovu urađene analize. Zaključak je da je godina uspešno završena i da su ostvareni značajni poslovni uspesi.
  31. januar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  Danas je u Bosisu održana orijentacija za trojicu novozaposlenih koji će raditi na radnim mestima radnika u magacinu, odnosno IT asistenta. Zaposleni su se tokom današnje orijentacije upoznali sa osnovnim informacijama i pravilima ponašanja u Bosisu, a sutra će imati obuku za bezbednost i zdravlje na radu i protivpožarnu zaštitu.
  31. januar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Danas je u poseti Bosisu bila ekipa RTS-a koja je snimala prilog o našem preduzeću. Oni su razgovarali i sa našim zaposlenima brz kojih Bosis ne bi bio tako uspešna.
  30. januar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  U subotu su nam u gostima bili naši klijenti iz kompanije HealthCare Europe (www.healthcareeurope.rs). Zanimalo ih je kako se kod nas u preduzeću koristi informacioni sistem Pantheon. Rado smo im izašli u susret i prikazali naša iskustva sa ovim softverom.
  30. januar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Vlasnik i direktor Bosisa, gospodin Bogoljub Pantelić jedan je od kandidata za nagradu EY Preduzetnik godine. Više o ovoj nagradi i konkursu saznajte na www.blic.rs
  26. januar, 2017. kategorija Kompanijske novosti
  Bosis je danas organizovao radni doručak za novinare na kojem su predstavljene aktivnosti koje će kompanija sprovesti tokom ove godine povodom proslave 35 godina postojanja, ali i dosadašnje poslovanje Bosisa i uspesi ostvareni tokom prethodne godine. Novinarima je najpre poželeo dobrodošlicu vlasnik i direktor Bosisa, gospodin Bogoljub Pantelić, a zatim ih je menadžerka ljudskih resursa Marija Pantelić upoznala sa aktivnostima koje će Bosis sprovesti u lokalnoj zajednici povodom proslave jubileja. Novinarima se obratio i naš istaknuti umetnik Dušan Arsenić koji će biti predsednik komisije za odabir murala koji će Bosis pokloniti svojim sugrađanima. Više o ovom događaju i aktivnostima koje će biti organizovane u toku ove godine možete pročitati u saopštenju koje se nalazi na sledećem linku
  24. januar, 2017. kategorija Kompanijske novosti, Karijera
  Juče je u Bosisu održano testiranje kandidata za radno mesto radnik u magacinu i testiranje jedne grupe kandidatatkinja za radno mesto radnik pakovanja i kontrole. Testirano je ukupno 40 kandidata, a svi kandidati će o rezultatima testa biti obavešteni do kraja ove nedelje.

[ ↑ ]
Mejling listaMejling lista
Najnovije informacije

na vašoj e-mail adresi!

* obavezna polja
Prijavi se
 
 zatvori