Razvoj u zajednici i sa zajednicom

Bitno nam je da se sa nama razvija i lokalna zajednica u kojoj poslujemo i zbog toga podržavamo sve događaje i aktivnosti bitne za njen razvoj.

Odavno smo shvatili da ne možemo ostvariti rast i postići održivost ukoliko i lokalna zajednica u kojoj poslujemo nije održiva. Zato se trudimo da sve naše društveno odgovorne aktivnosti i donacije usmerimo ka stvaranju razlika u zajednici u kojoj živimo i poslujemo i doprinosemo njenoj održivosti.

null

Partnerstvom do održivosti i promena

Trudimo se da odgovornim rukovođenjem, procenom rizika, transparentnošću, ali i dijalogom i uključivanjem svojih stejkholdra stvaramo partnerstva, dodatu vrednost i usmeravamo poslovanje na rešavanje kompleksnih društvenih problema. Dugoročni i zajednički napori i posvećenost za rezultat imaju napredak i vidljive pozitivne promene.

null

Mi menjamo živote

Od jednodnevnih akcija do dugoročnih projekata Bosis pruža niz prilika za promene. Ono što je zajedničko svim akcijama je da one stvaraju pozitivne promene kada su u pitanju povećanje svesti za teme kao što su bezbednost i zdravlje, zaštita životne sredine, inkluzija, kultura, umetnost i obrazovanje.Posvećeni smo korišćenju našeg znanja i iskustva kako bismo unapredili živote ljudi koji žive u našoj zajednici.

null

Podržavamo mlade

Kao kompanija koja ima strategiju zapošljavanja mladih i čija je prosečna starost zaposlenih 34 godine mi znamo šta je neophodno da bi mladi uspeli u modernom poslovanju. Pored zapošljavanja mladih, organizujemo i pripremamo mlade za nove izazove u poslovanju, preduzetništvu i pripremama za karijeru.

null

Promovišemo zanimanja u grafičkoj industriji

Kroz različite oblike saradnje sa obrazovnim institucijama u gradu trudimo se da promovišemo zanimanja u grafičkoj industriji i da upoznamo mlade sa veštinama koje su im neophodne kroz praktičan rad i treninge.

Lokalnoj zajednici doprinosimo kroz