Dobro za porodice - dobro za biznis!

Trudimo se da postignemo balans između privatnog i poslovnog života zaposlenih

Bosis je Family Friendly koncept prepoznao još pre 20 godina, uz podršku kanadskog konsultanta Peter Dycka i Drew Handersona, i zbog njegove važnosti i značaja postao je sastavni deo naše organizacione kulture. Sve kompanijske procedure kreirane su tako da podržavaju balans između poslovnog i porodičnog života i omogućuju da se naši zaposleni i na poslu osećaju kao da su u krugu svoje porodice.

Uključujemo porodice zaposlenih, pa smo tako organizovali vašar za zaposlene i njihove porodice, odlazak u bioskop za decu zaposlenih, novčane poklone za svako novorođeno ili usvojeno dete i mnoge druge aktivnosti.

Bosisići Bosisići

Povećana produktivnost, smanjenje odsustva zaposlenih, povećanje zadovoljstva zaposlenih, povećanje ukupne efikasnosti kompanije - samo su neki od benefita koji se mogu postići sprovođenjem family-friendly procedura.

Snažne i zdrave porodice doprinose snažnijem i zdravijem biznisu i podstiču njeno jačanje i prosperitet.

Birajte kolege sa kojima želite da radite!
Novčane nagrade za preporuke - preporučite ljude koje poznajete i kojima verujete i nakon njihovog uspeha na poslu dobićete novčanu nagradu za doprinos kompaniji.

Preporučite kandidata Preporučite kandidata

Od samog zaposlenja i tokom rada trudimo se da stvorimo atmosferu u kojoj su svi dobrodošli, u kojoj jedni druge podržavamo u razvoju, pomažemo i radujemo se da svakog narednog dana dođemo na posao. Kako smo porodična firma, trudimo se da se svi članovi Bosis kolektiva osećaju kao članovi jedne velike Bosis porodice.

Organizaciona kultura Organizaciona kultura

Bosis radosnica – Poklon u iznosu od 10.000 dinara za bosisiće (novorođenu i usvojenu decu)

Benefiti / Motivacioni paket Benefiti / Motivacioni paket

Ponosni smo na činjenicu da je naša Bosis porodica u 2021. godini postala bogatija za 11 beba, tako da trenutno broji 97 dece.