Centar za podršku

Ovde smo da Vam pomognemo.

 • Mogu li da vam predstavim svoju firmu i proizvode koje nudimo?


  Svoju firmu i proizvode koje nudite mozete predstaviti popunjavanjem formulare Inicijalni kriterijumi za izbor dobavljača i  Upitnik za dobavljače.


 • Kako mogu postati dobavljač Bosisa?


  Ukoliko mislite da Vaš proizvod ili usluga odgovara našim zahtevima, molimo Vas da popunite formulare Inicijalni kriterijumi za izbor dobavljača i Upitnik za dobavljače. Po dobijanju upita kontaktiraće Vas neko iz našeg tima Nabavke i u najkraćem roku dobićete odgovor. Naše kolege možete kontaktirati i na e mail adresu nabavka@bosis.rs ili na brojeve telefona koji se nalaze u delu Kontakti.


 • Kako mogu zakazati sastanak?


  Sastanak možete zakazati popunjavanjem formulara Inicijalni kriterijumi za izbor dobavljača,  Upitnik za dobavljače i Zakažite sastanak.

 • Kako mogu dobiti cenu ambalaže?

  Na našem sajtu možete popuniti Zahtev za ponudu. Po dobijanju upita kontaktiraće Vas neko iz našeg tima Prodaje i u najkraćem roku dobićete odgovor na Vaš upit. Naše kolege možete kontaktirati i na mejl adresu prodaja@bosis.rs ili na brojeve telefona koji se nalaze u delu Kontakt.

 • Da li sa klijentima zaključujete Ugovor o saradnji?

  U zavisnosti od potreba klijenata zaključujemo Ugovor o saradnji. Sa većinom naših klijenata imamo zaključene Ugovore što klijentu omogućuje niz pogodnosti.

 • Da li je plaćena obuka novozaposlenih?


  Svi kandidati pre zaposlenja dobijaju ponudu zaposlenja u kojoj su definisani datum početka rada, uslovi rada, motivacioni paket kao i visina zarade.

 • Da li ću dobiti obaveštenje o ishodu testiranja iako nisam prošao na testiranju?

  Da, svi kandidati bez obzira da li su bili uspešni ili nisu na testiranju dobijaju putem mejla ishod o testiranju.

Niste pronašli ono što ste tražili?