Ambalaža po načinu izrade

Kartonska

STE_8120

Kartonska ambalaža se izrađuje od kartona različiih vrsta (celulozni GC1, GC2, reciklirani GT1, GT2, GD2, GD3, premazni, nepremazni, oslojeni, barijerni) u gramaturama od 200 g/m2 – 550 g/m2.

Bosis ima višedecenijsko iskustvo u proizvodnji kartonske ambalaže. Proizvodimo kartonske kutije različitih veličina i oblika za većinu najpoznatijih brendova. Ovaj materijal omogućava primenu različitih grafičkih rešenja i oblika u pravljenju pakovanja za proizvod.

Kaširana

STE_8010

Kaširana ambalaža se izrađuje od tri različita međusobno zalepljena sloja: dva sloja papira i jedan sloj kartona. Sloj od kartona može biti odštampan u visokokvalitetnoj offset štampi, a druga dva sloja mogu biti izrađeni u B, E, F ili N valu u gramaturama od 50 g/m2 -200 g/m2. Kaširana ambalaža ima veću nosivost i izdržljivost što proizvodu obezbeđuje dodatnu sigurnost, zaštitu i atraktivniji izgled.

Kaširana ambalaža koju smo do sada proizveli meri se u desetinama miliona komada.

Blister kartoni

STE_8083

Blister kartoni se izrađuju primenom tehnike offset štampe (visokokvalitetna offset štampa) i nanosa blister laka na površinu odštampanog kartona u raznim dimenzijama i oblicima. Na blister kartone proizvedene u Bosisu prilikom pakovanja proizvoda apliciraju se plastične providne folije (PVC, PET, PS) različitih deblijna koje odgovaraju gabaritima proizvoda koji se u njih pakuju

Niste sigurni koji tip ambalaže odgovara Vašem brendu?!

Saznajte ovde