Ambalaža po obliku i nameni

Lepljene kutije

U mogućnosti smo da ponudimo različite kutije koje mogu biti lepljene u rasponu od 1 do 6 tačaka. Posedovanje uređaja sa 16 brizgaljki  za nanošenje lepka omogućuje nam da lepimo i najsloženije kutije koje ste zamislili za vaš proizvod.

Kutije za mašinsko pakovanje

U savremenoj industrijskoj proizvodnji procesi su sve više automatizovani. Procesom pakovanja proizvoda rukovode mašine. Proizvodimo kutije koje odgovaraju potrebama mašinskog pakovanja vašeg proizvoda. Ovaj tip kutija naročito je pogodan za pakovanje proizvoda u serijskoj proizvodnji.

Bag-in-box

Bag-in-box je vrsta štampane kaširane kartonske ambalaže u koju se smešta kesa sa alkoholnim ili bezalkoholnim napicima.  Na kutiju se ugrađuje plastična slavina, a postoji mogućnost i apliciranja plastične ručke. Proizvodi se u različitim zapreminama i dimenzijama. Kutija obezbeđuje tečnost koja se u nju pakuje i jednostavna je za upotrebu.

+Prednosti bag-in-box

 • Jednostavna i praktična za korišćenje
 • Obezbeđuje duži rok trajanja upakovanog proizvoda
 • Odlična je zaštita od spoljnih uticaja (svetlosti i kiseonika)
 • Povećava efikasnost prostora u skladištu i transportu
 • Smanjuje troškove logistike
 • Veoma jednostavna za odlaganje i recikliranje
 • Marketinški je efektna i prepoznatljiva

NOVO

Samosložive kutije

Ukoliko želite da najbrže spakujete vaše proizvode, bez upotrebe automatske linije za pakovanje, za vas možemo da proizvedemo i složive kutije. To su štancane kutije koje sami formirate  bez lepljenja i pogodne su za primenu u različitim granama industrije.

Displej

Na uspeh u prodaji nekog proizvoda često utiče i način na koji je taj proizvod izložen na prodajnom mestu. Proizvodimo displej (izložbena) pakovanja i shelf-ready (spremna za policu) za veliki broj klijenata koja se mogu videti u prodajnim objektima širom Srbije i regiona.

+Prednosti display-a

 • Unapređuje prodaju
 • Pozitivno utiče na prepozavanje Brenda u trenutku donošenja odluke o kupovini
 • Štedi vreme i troškove pakovanja u rafove
 • Smanjenje troškova materijala i nije potrebna transportna ambalaža
 • Ostavlja manji ekološki trag

Multipak

Volimo izazove, a jedan od njih svakako je i kako u jednu kutiju upakovati više istih ili različitih proizvoda. U godinama koje su iza nas imali smo uspeha u tome o čemu najbolje svedoče neka od pakovanja koja smo napravili.

Ambalaža za direktan kontakt sa hranom

Uz poštovanje strogih zahteva i propisa i standarda  proizvodimo i ambalažu koja je namenjena za direktan kontakt sa hranom.

Promotivna i poklon pakovanja / Eksluzivna i kreativna pakovanja

U cilju pospešivanja prodaje često se koriste različita promotivna i poklon pakovanja. Do sada smo zajedno sa našim klijentima kreirali i proizveli brojna rešenja za ovaj tip pakovanja.

Umetci, ulošci i pregrade

Proizvodimo kartonske i kaširane umetke, uloške i pregrade različitih oblika i veličina i po meri proizvoda i ambalaže u koju se proizvod pakuje. Ovo je rešenje koje obezbeđuje vaše proizvode i štiti ih od oštećenja. Može da se koristi kao dodatak za ambalažu koja je napravljena od kartona ili nekih drugih vrsta materijala. Umetci, ulošci i pregrade mogu da budu štampani ili bez štampe.