Pronađi karijeru

Opcije

- profesionalci sa iskustvom
- program Nova karijera

U Bosisu postoji veliki broj mogućnosti za razvoj karijere. Bez obzira da li ste diplomac bez iskustva ili profesionalc koji je imao prilike da radi u sličnom ili istom okruženju imate mogućnost da se zaposlite u Bosisu i da napredujete na više pozicije u odnosu na onu na kojoj ste započeli svoj rad.

To dokazuje i veliki broj naših zaposlenih koji su trenutno na rukovodećim pozicijama, a počeli su svoju karijeru u Bosisu na početnim pozicijama sa kojih su kasnije napredovali na rukovodeće pozicije.

Bosis podržava sve one koji su posvećeni i koji svojim performansama i zalaganjem pokazuju da imaju potencijal za napredovanje pružajući  im priliku da svoja znanja i veštine primene i na drugim pozicijama u Bosisu.

Program nova karijera Profesionalci sa iskustvom
Kandidati sa odgovarajućim iskustvom u radu na upravljačkim i rukovodećim pozicijama  
Kandidati sa odgovarajućim iskustvom u radu na na sličnim ili istim pozicijama u proizvodnji štampane i kaširane kartonske ambalaže  
Kandidati sa odgovarajućim iskustvom u radu na sličnim ili istim pozicijama u administraciji  
Mladi koji su tek završili školovanje i započinju svoju karijeru  
Kandidati bez iskustva u radu  
Kandidatima sa iskustvom u radu na drugim pozicijama i u drugim granama industrije spremnim da započnu novu karijeru  

Program Nova karijera

Ukoliko posedujete energiju i želju da vašu karijeru razvijate u brzorastućoj kompaniji bez obzira da li posedujete radno iskustvo ili ne, onda je ovaj program za Vas.

Kandidatima u ovom program pružamo podršku u razvoju nove karijere i priliku da počnu svoj razvoj od početka i steknu iskustvo u radu na različitim pozicijama u Bosis-u u svim službama: Top menadžment, Ljudski resursi, Finansije, Integrisani menadžment sistem, Informacione tehnologije, Održavanje, Razvoj i priprema proizvodnje, Proizvodnja, Marketing i PR, Prodaja, Nabavka i logistika.

Nova karijera je namenjena

Mladima koji su tek završili školovanje i započinju svoju karijeru
Kandidatima bez iskustva u radu
Kandidatima sa iskustvom u radu na drugim pozicijama i u drugim granama industrije spremnim da započnu novu karijeru

Profesionalci sa iskustvom

Rad na pozicijama koje su namenjene profesionalacima sa iskustvom zahtevaju odreženi nivo i vrstu obrazovanja i veliki broj veština koje se uglavnom stiču tokom formalnog obrazovanja, ali i na programima za profesionalnu kvalifikaciju, specijalizovanim treninzima za različite oblasti, praktičnim iskustvom i radom na sebi.

!

Prednost imaju kandidati koji su tokom svoje karijere sa nižih napredovali na više pozicije i na taj način sticali radno iskustvo i širok spekatar različitih znanja i veštine.

Za profesionalce sa iskustvom postoji veliki broj radnih mesta na svim organizacionim nivoima i u svim službama: Top menadžment, Ljudski resursi, Finansije, Integrisani menadžment sistem, Informacione tehnologije, Održavanje, Razvoj i priprema proizvodnje, Proizvodnja, Marketing i PR, Prodaja, Nabavka i logistika.

Profesionalci sa iskustvom
Upravljačke i rukovodeće pozicije

Za više pozicije očekujemo da kandidati poseduju i veštine i iskustvo u rukovođenju i ulozi eksperta i savetnika. Za ove pozicije obično je potreban viši stepen obrazovanja, zahtevnihi set znanja i veština i radno iskustvo na sličnim ili istim pozicijama. Pored ovoga, često su potreni i posebni uslovi koje jasno definišemo i navosimo u našim konkursima.

Profesionalci sa iskustvom
Ostale pozicije

Od kandidati sa odgovarajućim iskustvom u radu na na sličnim ili istim pozicijama u proizvodnji štampane i kaširane kartonske ambalaže i na sličnim ili istim pozicijama u administracij očekujemo da poseduju iskustvo i potrebna znanja i veštine za radna mesta na koje se prijavljuju.

!

Za ove programe možete da se prijavite i kada nisu otvoreni konkursi u Bosis-u čime se upisujete u našu bazu potencijalnih kandidata za posao.

Prijava za posao