Razvoj

Zajedno
  • napredujemo!
  • se razvijamo!
  • rastemo!

Svaka karijera je različita i zbog toga Vam pomažemo da osmislite svoju.

Od prvog radnog dana tu smo da Vas pomognemo da se lakše uklopite u novo radno okruženje i pružamo Vam podršku u  vidu treninga i koučinga jer nam je razvoj svakog zaposlenog veoma bitan.

null
null

Orijentacija

Svim novozaposlenima obezbeđena je orijentacija tokom koje se upoznaju sa:
– Bosisovom poslovnom filozofijom i istorijatom
– Radnim mestom i očekivanjima
– Uslovima zaposlenja
– Pravilima ponašanja i bezbednosti
– Kolegama
Orijentacija je jedan od prvih treninga koji novozaposleni prolaze u Bosisu kako bi se lakše i brže uklopili u organizacionu kulturu i radno okruženje.
null
null

Trening

U Bosisu smo posvećeni stalnom razvoju naših zaposlenih koji će svojim veštinima i znanjima klijentima obezbediti kvalitet i dodatnu vrednost. Zbog toga u Bosisu razvijamo trening programe i za novozaposlene i za postojeće zaposlene koje realizujemo interno uz pomoć naših zaposlenih mentora ili eksterno sa partnerskim konsultantskim kućama.
null
null

Performanse i koučing

Smatramo da je svakom od nas potrebna podrška kako bi u potpunosti razvili svoj potencijal. Zato svaki rukovodilac prati rad svojih zaposlenih i kroz ocene performansi i koučing savetuje ih kako da napreduju i razvijaju se. Koučing u Bosisu je deo naše kulture i realizuje se svakodnevno, formalnim i neformalnim putem.
null
null

Upravljanje talentima i napredovanje

Svakom zaposlenom omogućeno je da razvije nove veštine na radnom mestu i da na njemu napreduje, ali i da se premesti na drugo radno mesto u okviru Bosisa ukoliko smatra da će na njemu biti uspešniji. Kroz razvoj potencijala zaposlenih i unapređenje njihovih znanja i veština Bosis stvara talente koji su ključni za organizaciju i njen razvoj.
null
null

Benefiti

Da bismo osigurali zadovoljstvo klijenata i kvalitetne proizvode za njih moramo imati kvalitetne i zadovoljne zaposlene. Zadovoljstvo zaposlenih se redovno meri i preispituje. Rad i posvećenost zaposlenih se priznaju i nagrađuju na jedinstven način. Nagrađivanje zaposlenih ne posmatra se samo kroz novac već i kroz prilike za razvoj i napredovanje i pre svega kroz podršku u ostvarenju ličnih ciljeva i razvoja karijere.