Odgovorni proizvodi

Garantujemo da su naši proizvodi

Želimo da naši klijenti znaju da sa pouzdanošću mogu da koriste naše proizvode i usluge.

Naše procedure reflektuju naše vrednosti i posvećenost etičnosti, održivosti i društveno odgovornom poslovanju i zato u svakom trenutku možemo da garantujemo da su naši proizvodi odgovorni, održivi i etični.

Odgovorni proizvodi nastaju
u odgovornoj proizvodnji

Naša proizvodnja konstantno raste i zbog toga se stalno suočavamo sa izazovima da osiguramo kvalitet i njenu održivost. Posedujemo kapacitete i moderne tehnologije i znamo da je to neophodan, ali ne i dovoljan uslov za našu održivost, rast i razvoj.

Poštujemo zahteve svih standarda prema kojima smo sertifikovani i ostvarujemo stalna poboljšavanja. Usklađujemo se i sertifikujemo prema zahtevima standarda koji su relevantni za poslovanje kompanije.

Poštujemo zahteve evropskih standarda u oblasti ambalaže i ambalažnog papira.

Principe Kaizen-a prilagođavamo našim potrebama i organizacionoj kulturi i pridržavamo ih se uporedo sa visokim zahtevima higijene kako bismo povećali efikasnost. Bezbednost i zdravlje na radu i motivaciju zaposlenih stavljamo na prvo mesto jer verujemo da bez zdravih i zadovoljnih zaposlenih nema ni angažovanja ni napretka.

Odgovorno trošimo resurse i dajemo sve od sebe kako bismo smanjili potrošnju energije, vode, struje i ostalih materijala. Razvijamo svest zaposlenih kroz različite akcije koje ih podsećaju da se odgovorno ponašaju i upravljaju resursima na radnom mestu.

Inovacije moraju biti održive, a ne samo kreativne

Razvoj i strukturni dizajn proizvoda počinje od zahteva naših klijenata. Mi im pomažemo da jedinstvenom ambalažom koju za njih razvijamo i izrađujemo zainteresuju i privuku svoje kupce. U isto vreme trudimo se da obezbedimo isplativu i funkcionalnu ambalažu koja će proizvodima obezbediti dodatnu vrednost i pozitivno uticati na životnu sredinu, korišćenje resursa, angažovanje zaposlenih i lokalnu zajednicu.

 • null

  Od ideje do ambalaže

  Sve ideje i zahteve naših klijenata pretvaramo u atraktivnu ambalažu koja ima i dodatne vrednosti

 • null

  Pažljiv odabir materijala i tehnologije

  Predlažemo primenu različitih materijala i tehnologije koji obezbeđuju inovativnu ambalažu, a u isto vreme pozitivno utiču na životnu sredinu i prirodne resurse

 • null

  Inovativan i održiv proizvod

  Našim načinom rada osiguravamo inovativnost i odgovornost u celokupnom proizvodnom ciklusu