Saradnja - Kupci

Pouzdan partner – lojalni klijenti

Bosis je pouzdan partner koji kartonskom i kaširanom ambalažom i blister kartonima snabdeva preko 176 svojih klijenata u zemlji i inostranstvu.

Sarađujemo sa klijentima koji imaju najrazličitije zahteve u pogledu dimenzija, oblika, materijala, tehnologije i tiraža štampane i kaširane kartonske ambalaže i blister kartona. Posedujemo savremenu opremu, kapacitete i izuzetno kvalifikovane i vredne zaposlene koji sa uspehom ispunjavaju zahteve naših klijenata.

!
Spremni smo da odgovorimo na sve zahteve potencijalnih klijenata i na zahteve klijenata koji dolaze i iz drugih zemalja i imaju svoje zahteve za tipom ambalaže koji proizvodimo.

Put ka partnerstvu

Naš put ka partnerstvu sa našim klijentima je brz zato što smo fokusirani na njihove zahteve i potrebe. Trudimo se da budemo kompetentan i pouzdan partner u razvoju proizvoda, inovativnosti i savetovanju od samog početka.

Zahtev za ponudu

Ukoliko imate potrebu za ambalažom koju Bosis proizvod, molimo Vas da popunite online zahtev i što preciznije nam definišete Vaše zahteve i potrebe. Pažljivo ćemo sve razmotriti i kontaktirati Vas u najkraćem roku.

Zakazivanje sastanka

Ako želite da se vidite sa predstavnicima naše kompanije i prodiskutujete o potencijalnoj saradnji, molimo Vas da popunite online zahtev.

Za nas je zadovoljstvo klijenata na prvom mestu

Činimo sve da zadovoljimo Vaše zahteve i spremni smo da uvek čujemo Vaše mišljenje o tome kako radimo.

NIKADA NEĆEMO IZNEVERITI VAŠE POVERENJE I NEGATIVNO UTICATI NA VAŠU REPUTACIJU

Žalbe

Popunjavanjem online formulara možete prijaviti sve vaše žalbe. Sve prijave istražićemo na diskretan način i preduzeti aktivnosti kako se neželjene situacije više ne bi ponavljale.
Kako bismo postojećim i potencijalnim klijentima pomogli da na najbolji način pronađu rešenje za pakovanje svojih proizvoda, pripremili smo odgovore na pitanja koja smo tokom godina našeg poslovanja najčešće dobijali od naših klijenata.
Pogledajte FAQ Pogledajte FAQ